ke 5.6. 15:00 Kemisti Johan Gadolinin syntymäpäivät ja Gadolin seminaari.
<Perinteinen käynti kemisti Johan Gadolinin haudalla. Käynnin jälkeen kahvit Wirmo-Seura Ry:n toimistolla. Åbo Kemiskällskapet järjestää kahvien jälkeen Gadolin seminaarin. Seminaari on avoin kaikille
la 8.6. 11:00 – 13:00 Avoimet Kylät
<Avoimet kylät tapahtuman yhteydessä Wirmo-Seuran toimisto on avoinna 11-13 ja näyttelyihin voi tutustua.
Vieraskynä

Seura tarjoaa kotisivunsa kotiseutuaiheisille kirjoituksille ja toivoo näin saavansa laajemmat joukot mukaan muistelemaan, kommentoimaan ja kyselemään kaikenlaisia kotiseutuun liittyviä asioita.

Aikaisemmat kirjoitukset jäävät nettisivulle näkyviin ainakin toistaiseksi. Katsotaan, muodostuuko varasto jossakin vaiheessa niin suureksi, että se vaatii tallentamisen jollakin muulla menetelmällä.

Tekstit on tarkoitus pääsääntöisesti julkaista saapumisjärjestyksessä, mutta joskus pyrimme sovittamaan aiheen muuhun tapahtumaan esim. perinneiltaan.

Palautetta kirjoituksiin voi lähettää seuran kotipostiosoitteeseen toimisto[@]wirmo-seura.fi, samaan osoitteeseen voi myös ilmoittautua kirjoittajaksi.

Ensimmäinen Wirmon Vieraskynä ilmestyi pe 29.6.2012.