la 8.12. Perinteiset Joulumarkkinat
<Wirmo-Seura Ry:n perinteiset Joulumarkkinat kivimakasiinilla. Käsityöläiset ja leipurit myyvät tuotteitaan. Wirmo-Seura myy kotiseututuotteita, sekä aamulla keitettyä riisipuuroa ja väskynäsoppaa.

Paikkavaraukset ja tiedustelut: Pekka Laaksonen: 0500594659

Vieraskynä

Seura tarjoaa kotisivunsa kotiseutuaiheisille kirjoituksille ja toivoo näin saavansa laajemmat joukot mukaan muistelemaan, kommentoimaan ja kyselemään kaikenlaisia kotiseutuun liittyviä asioita.

Aikaisemmat kirjoitukset jäävät nettisivulle näkyviin ainakin toistaiseksi. Katsotaan, muodostuuko varasto jossakin vaiheessa niin suureksi, että se vaatii tallentamisen jollakin muulla menetelmällä.

Tekstit on tarkoitus pääsääntöisesti julkaista saapumisjärjestyksessä, mutta joskus pyrimme sovittamaan aiheen muuhun tapahtumaan esim. perinneiltaan.

Palautetta kirjoituksiin voi lähettää seuran kotipostiosoitteeseen toimisto[@]wirmo-seura.fi, samaan osoitteeseen voi myös ilmoittautua kirjoittajaksi.

Ensimmäinen Wirmon Vieraskynä ilmestyi pe 29.6.2012.