to 27.9. 13:00 – 15:00 Perinnekäsityöpiiri
<Aiheena syyskranssit. Ota mukaan: kranssipohja, rautalankaa ja syksyn lehtiä. Kädentaitomessut Tampereella pe 16.11 Lähtö klo: 7:30 Vanhan yhteiskoulun pihalta. Lähtö Tampereelta 17:00. Matka + lippu n. 35€. Tiedustelut: Marja 0505660677
ti 2.10. 18:00 – 21:00 Perinneilta
<Perinneillan aiheena Mynämäen palo. Aiheesta alustaa perinnevastaava Juhani Heino.
ma 12.11. 18:00 – 21:00 Syyskokous
<Wirmo-Seura Ry:n sääntömääräinen syyskokous Osuuspankin kerhohuoneella. Kokousesitelmän pitää prof. Ritva- Liisa Pitkänen, aiheena Mynämäen alueen paikannimet. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Laura Päiviö-Häkämies
Tarkkailen nykyistä Mynämäkeä kolmen kuukauden kokemuksella, sillä aloitin työni kasvatus- ja sivistysjohtajana vuoden 2013 alussa. Kunta on minulle tuttu, olen kotoisin Pyhän kylältä Mietoisista. Jo ennen kuntaliitosta ikäluokkien elämät yhtyivät harrastuksissa, kouluissa ja erilaisten palvelujen äärellä. Lukion jälkeen oli itsestäänselvyys lähteä opiskelemaan ja tutkimaan muuta maailmaa. Opiskelin Tampereen, Uumajan ja Helsingin yliopistoissa sekä olin töissä Helsingissä useita vuosia tehden myös erilaisia projektitöitä kansainvälisillä kentillä. Viimeiset seitsemän vuotta asuin ja työskentelin Kotkan kaupungissa kulttuurijohtajana. Viihdyin erinomaisesti kaikissa asuinpaikoissa ja töissäni, mutta nyt tuntuu hyvältä olla Mynämäen kunnassa ja tehdä töitä oman kotiseudun hyväksi yhdessä kaikkien seudun toimijoiden kanssa.