to 27.9. 13:00 – 15:00 Perinnekäsityöpiiri
<Aiheena syyskranssit. Ota mukaan: kranssipohja, rautalankaa ja syksyn lehtiä. Kädentaitomessut Tampereella pe 16.11 Lähtö klo: 7:30 Vanhan yhteiskoulun pihalta. Lähtö Tampereelta 17:00. Matka + lippu n. 35€. Tiedustelut: Marja 0505660677
ti 2.10. 18:00 – 21:00 Perinneilta
<Perinneillan aiheena Mynämäen palo. Aiheesta alustaa perinnevastaava Juhani Heino.
ma 12.11. 18:00 – 21:00 Syyskokous
<Wirmo-Seura Ry:n sääntömääräinen syyskokous Osuuspankin kerhohuoneella. Kokousesitelmän pitää prof. Ritva- Liisa Pitkänen, aiheena Mynämäen alueen paikannimet. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Tuula Nikala-Soiha
Kasvatustieteiden maisteri, eläkeläinen

Olen asunut parikymmentä vuotta Mynämäessä, niinpä pidän itseäni jo mynämäkeläisenä. Olen lähes kaiken sen ajan ennen eläkkeelle pääsyäni työskennellyt Vehmaalla peruskoulun yläasteella äidinkielen ja historian opettajana. Sitä ennen toimin Raumalla sanomalehti Länsi-Suomessa kulttuuritoimittajana ja Piikkiössäkin olen opetttanut lapsia  kymmenkunta vuotta. Pidän kirjoittamisesta enkä suorastaan voi olla joskus kirjoittamatta jonkun lehden palstoille havaitsemastani epäkohdasta tai myönteisestä kehityksestä. Vasta Mynämäessä olen tajunnut, että pitkä asuminen jollain paikkakunnalla avaa aivan uusia näkymiä ihmisten elämään sekä seudun historiaan ja kehitykseen.