la 11.8. 9:00 – 14:00 Wirmo-Seura laurin markkinoilla
<Wirmo-Seura Ry:llä on Laurin markkinoiden aikaan torilla monipuolista ohjelmaa.
mm.
Sini Palokangas kumppaneineen esiintyy.
Kepparikilpailut
Maalaisten tori, paikallisia yhdistyksiä...
Lisäksi:
Wirmo-Seura Ry myy omia tuotteitaan:
mm. kotiseutufilmejä, kahvia ja pullaa ja suosittuja Mynämäki pipareita.

Kivimakasiinilla on esillä Vakku ry:n taiteilijoiden maalauksia.

Tiedustelut:
050 0594659/ Pekka Laaksonen
050 5660677/ Marja Virpi

Tuula Nikala-Soiha
Kasvatustieteiden maisteri, eläkeläinen

Olen asunut parikymmentä vuotta Mynämäessä, niinpä pidän itseäni jo mynämäkeläisenä. Olen lähes kaiken sen ajan ennen eläkkeelle pääsyäni työskennellyt Vehmaalla peruskoulun yläasteella äidinkielen ja historian opettajana. Sitä ennen toimin Raumalla sanomalehti Länsi-Suomessa kulttuuritoimittajana ja Piikkiössäkin olen opetttanut lapsia  kymmenkunta vuotta. Pidän kirjoittamisesta enkä suorastaan voi olla joskus kirjoittamatta jonkun lehden palstoille havaitsemastani epäkohdasta tai myönteisestä kehityksestä. Vasta Mynämäessä olen tajunnut, että pitkä asuminen jollain paikkakunnalla avaa aivan uusia näkymiä ihmisten elämään sekä seudun historiaan ja kehitykseen.