su 29.11. 10:00 Joulutori
<Wirmo-seura mukana torilla 29.11.2020 klo 10-15 punaisessa mökissä.
Myytävänä riisipuuroa ja väskynäsoppaa, grillimakkaraa, kahvia, pullaa ja glögiä.

la 5.12. 10:00 Wanhan Ajan Joulumarkkinat
<Wirmo-Seura Ry:n perinteiset Joulumarkkinat poikkeuksellisesti Vanhalla Yhteiskoululla klo 10-14.
Mynämäen teollisuusperintö

Mynämäen teollisuusperintö -hankkeen tavoitteena oli kerätä tulevaisuuden tarpeisiin aineistoa Mynämäen teollisesta perinteestä nyt kun sitä vielä on saatavissa. Pääpaino oli työntekijöiden kokemuksissa, joten tavoitteena oli myös tallettaa aikakauden ”ajankuvaa”. Kaikki kerätty aineisto talletettiin Mynämäen kotiseutuarkistoon tai museokokoelmaan.

Sunilan navetanvintille kerättiin JUKOn koneita ja vähän muutakin. SILO ja Kaunotar ovat saaneet Vanhan Yhteiskoulun tiloista huoneen tuotantonsa esittelyyn. Nämä museot toimivat kunnan kulttuuritoimen alaisuudessa.