su 29.11. 10:00 Joulutori
<Wirmo-seura mukana torilla 29.11.2020 klo 10-15 punaisessa mökissä.
Myytävänä riisipuuroa ja väskynäsoppaa, grillimakkaraa, kahvia, pullaa ja glögiä.

la 5.12. 10:00 Wanhan Ajan Joulumarkkinat
<Wirmo-Seura Ry:n perinteiset Joulumarkkinat poikkeuksellisesti Vanhalla Yhteiskoululla klo 10-14.
Kivimakasiini

makasiini5_352

Wirmo-Seura ry:n omistama Kivimakasiini soveltuu kesäaikaisten näyttelyiden, kokousten ym. tapahtumien järjestämiseen.

Kivimakasiini on valmistunut vuonna 1892 kunnan lainamakasiiniksi. Pitäjänmakasiiniin talletettiin viljaa hyvien satojen jälkeen, ja sieltä sai katovuosina lainaksi useimmiten korkoa vastaan syönti- ja siemenviljaa.

Mynämäen manttaalikunta lahjoitti v. 1956 kivimakasiinin Mynämäen kotiseutuyhdistykselle museotoimintaa varten. Tulipalon vaurioittama rakennus saatiin vuonna 2006 kunnostettua näyttelytilaksi Alueellisen maaseudun kehittämisohjelman tuella. (Kunnostushankkeesta näet kuvia täältä.)

Osoite: Keskuskatu 34 B, Mynämäki

Tila on noin 50 hengelle ja varustukseen kuuluu pieni keittiö.

Varaukset: puh. 0500 594 659