ma 25.5. – ti 25.8. TOIMISTO
<Seuran toimisto on jälleen avoinna maanantaisin 10-14
pe 26.6. 10:00 – su 26.7. 10:00 Wirmo Wiki
<Paikannimisivusto on jälleen käytettävissä. Ongelmia saattaa kuitenkin vielä esiintyä.
ti 21.7. 18:00 – 19:00 Kevätkokous
<Vanhalla yhteiskoululla. Kokousesitelmä Tutkija Eija Suna: Tapettien historiasta
Kivimakasiini

makasiini5_352

Wirmo-Seura ry:n omistama Kivimakasiini soveltuu kesäaikaisten näyttelyiden, kokousten ym. tapahtumien järjestämiseen.

Kivimakasiini on valmistunut vuonna 1892 kunnan lainamakasiiniksi. Pitäjänmakasiiniin talletettiin viljaa hyvien satojen jälkeen, ja sieltä sai katovuosina lainaksi useimmiten korkoa vastaan syönti- ja siemenviljaa.

Mynämäen manttaalikunta lahjoitti v. 1956 kivimakasiinin Mynämäen kotiseutuyhdistykselle museotoimintaa varten. Tulipalon vaurioittama rakennus saatiin vuonna 2006 kunnostettua näyttelytilaksi Alueellisen maaseudun kehittämisohjelman tuella. (Kunnostushankkeesta näet kuvia täältä.)

Osoite: Keskuskatu 34 B, Mynämäki

Tila on noin 50 hengelle ja varustukseen kuuluu pieni keittiö.

Varaukset: puh. 0500 594 659