la 10.6. 11:00 – 15:00 Keräily- ja antiikkiaiheinen kirpputori Kyläluuta tapahtuman yhteydessä
<Onko sinulla nurkissa ylimmääräistä vanhaa tavaraa? Tule myymään Wirmo-Seuran kirpputorille. Wirmo-Seura myy lisäksi omia tuotteitaan. Tiedustelut Pekka Laaksonen:050 0594659
HUOM! Paikkamaksua EI peritä!
Omat pöydät

Kivimakasiini

Wirmo-Seura ry:n omistama Kivimakasiini soveltuu kesäaikaisten näyttelyiden, kokousten ym. tapahtumien järjestämiseen.

Kivimakasiini on valmistunut vuonna 1892 kunnan lainamakasiiniksi. Pitäjänmakasiiniin talletettiin viljaa hyvien satojen jälkeen, ja sieltä sai katovuosina lainaksi useimmiten korkoa vastaan syönti- ja siemenviljaa.

Mynämäen manttaalikunta lahjoitti v. 1956 kivimakasiinin Mynämäen kotiseutuyhdistykselle museotoimintaa varten. Tulipalon vaurioittama rakennus saatiin vuonna 2006 kunnostettua näyttelytilaksi Alueellisen maaseudun kehittämisohjelman tuella.

Osoite: Keskuskatu 34 B, Mynämäki

Tila on noin 50 hengelle ja varustukseen kuuluu pieni keittiö.

Varaukset: puh. 0500 594 659