ke 5.6. 15:00 Kemisti Johan Gadolinin syntymäpäivät ja Gadolin seminaari.
<Perinteinen käynti kemisti Johan Gadolinin haudalla. Käynnin jälkeen kahvit Wirmo-Seura Ry:n toimistolla. Åbo Kemiskällskapet järjestää kahvien jälkeen Gadolin seminaarin. Seminaari on avoin kaikille
la 8.6. 11:00 – 13:00 Avoimet Kylät
<Avoimet kylät tapahtuman yhteydessä Wirmo-Seuran toimisto on avoinna 11-13 ja näyttelyihin voi tutustua.
Tapio Kokko
Kirjoittaja on eläkkeelle 1.2.2012 siirtynyt liikuntasihteeri Tapio Kokko, joka näkee sidoksen kolmeen edeltäneeseen vieraskynäläiseen siten, että on syntynyt Ilmari Aikkisen kotitilalla, nyttemmin jo puretussa saunassa, samana päivänä noin yhdeksän ja puoli tuntia myöhemmin kun Heinon Juhani. Matti Laavainen puolestaan toimi esimiehenäni 1.9.1971 alkaen ja on suuresti vaikuttanut nykyisten liikuntapaikkojen syntyyn Mynämäen kunnassa.