to 27.9. 13:00 – 15:00 Perinnekäsityöpiiri
<Aiheena syyskranssit. Ota mukaan: kranssipohja, rautalankaa ja syksyn lehtiä. Kädentaitomessut Tampereella pe 16.11 Lähtö klo: 7:30 Vanhan yhteiskoulun pihalta. Lähtö Tampereelta 17:00. Matka + lippu n. 35€. Tiedustelut: Marja 0505660677
ti 2.10. 18:00 – 21:00 Perinneilta
<Perinneillan aiheena Mynämäen palo. Aiheesta alustaa perinnevastaava Juhani Heino.
ma 12.11. 18:00 – 21:00 Syyskokous
<Wirmo-Seura Ry:n sääntömääräinen syyskokous Osuuspankin kerhohuoneella. Kokousesitelmän pitää prof. Ritva- Liisa Pitkänen, aiheena Mynämäen alueen paikannimet. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Helmer Laiho
Olen syntynyt Mynämäen Tiuvaisten kylässä. Koska olen viettänyt suurimman osan nuoruuttani kirkon tuntumassa, ovat kirkonkylän tapahtumat jättäneet minuun pysyvät muistot. Olen toiminut koko työelämäni ajan sähköalalla niin kuin nuorempi veljeni Heikkikin, joka asuu siinä yhteisessä syntymäkodissamme Vehmaan tien varrella. Vaikka olen asunut kauvan muualla, viimeiset 30 vuotta Naantalissa, olen silti seurannut Mynämäen kulttuurielämää. Nyt eläkepäiviä viettäessäni siihen on paremmat mahdollisuudet. Paikallinen kulttuuriyhdistys Wirmo - Seura toimii siinä erinomaisena linkkinä, sillä minua on aina kiinnostanut se, kuinka elettiin ennen ja nyt.