la 11.8. 9:00 – 14:00 Wirmo-Seura laurin markkinoilla
<Wirmo-Seura Ry:llä on Laurin markkinoiden aikaan torilla monipuolista ohjelmaa.
mm.
Sini Palokangas kumppaneineen esiintyy.
Kepparikilpailut
Maalaisten tori, paikallisia yhdistyksiä...
Lisäksi:
Wirmo-Seura Ry myy omia tuotteitaan:
mm. kotiseutufilmejä, kahvia ja pullaa ja suosittuja Mynämäki pipareita.

Kivimakasiinilla on esillä Vakku ry:n taiteilijoiden maalauksia.

Tiedustelut:
050 0594659/ Pekka Laaksonen
050 5660677/ Marja Virpi

Helmer Laiho
Olen syntynyt Mynämäen Tiuvaisten kylässä. Koska olen viettänyt suurimman osan nuoruuttani kirkon tuntumassa, ovat kirkonkylän tapahtumat jättäneet minuun pysyvät muistot. Olen toiminut koko työelämäni ajan sähköalalla niin kuin nuorempi veljeni Heikkikin, joka asuu siinä yhteisessä syntymäkodissamme Vehmaan tien varrella. Vaikka olen asunut kauvan muualla, viimeiset 30 vuotta Naantalissa, olen silti seurannut Mynämäen kulttuurielämää. Nyt eläkepäiviä viettäessäni siihen on paremmat mahdollisuudet. Paikallinen kulttuuriyhdistys Wirmo - Seura toimii siinä erinomaisena linkkinä, sillä minua on aina kiinnostanut se, kuinka elettiin ennen ja nyt.