su 29.11. 10:00 Joulutori
<Wirmo-seura mukana torilla 29.11.2020 klo 10-15 punaisessa mökissä.
Myytävänä riisipuuroa ja väskynäsoppaa, grillimakkaraa, kahvia, pullaa ja glögiä.

la 5.12. 10:00 Wanhan Ajan Joulumarkkinat
<Wirmo-Seura Ry:n perinteiset Joulumarkkinat poikkeuksellisesti Vanhalla Yhteiskoululla klo 10-14.
Helmer Laiho
Olen syntynyt Mynämäen Tiuvaisten kylässä. Koska olen viettänyt suurimman osan nuoruuttani kirkon tuntumassa, ovat kirkonkylän tapahtumat jättäneet minuun pysyvät muistot. Olen toiminut koko työelämäni ajan sähköalalla niin kuin nuorempi veljeni Heikkikin, joka asuu siinä yhteisessä syntymäkodissamme Vehmaan tien varrella. Vaikka olen asunut kauvan muualla, viimeiset 30 vuotta Naantalissa, olen silti seurannut Mynämäen kulttuurielämää. Nyt eläkepäiviä viettäessäni siihen on paremmat mahdollisuudet. Paikallinen kulttuuriyhdistys Wirmo - Seura toimii siinä erinomaisena linkkinä, sillä minua on aina kiinnostanut se, kuinka elettiin ennen ja nyt.