la 13.8. 9:00 – 14:00 Wirmo-Seura Laurinmarkkinoilla
<Wirmo-Seuralla on Laurin markkinoiden aikaan torilla monipuolista ohjelmaa:
mm. Wanhat wehkeet, hevosajelua
Wirmon Puhallin Kisällit esiintyy klo 10.
Vintage-muotinäytös klo 11.
Lisäksi:
Wirmo-Seura myy kotiseututuotteitaan sekä kahvia, pullaa ja grillimakkaraa.

Tiedustelut:
050 5660677/ Marja
0500 831104/ Kari-Pekka (vanhat autot)

Kotiseututietoa

Seura kerää ja julkaisee kotiseututietoa erilaisissa muodoissa. Tälle sivustolle pyritään keräämään sellainen aineisto, joka joko on julkaistu aikaisemmin jossakin muualla tai jota ei ole tarkoitus muuten julkaista. Seuran hankkeissa tuottamat, merkittävimmät tietokokonaisuudet ovat Mynämäen muinaisrantoja esittelevät kartat ja paikannimitiedosto (toistaiseksi vain luvan varaisessa käytössä). Laaja aineisto on myös Turun ammattikorkeakoulun Mynämäen perinnerakentamisen yksikön kivimakasiinin korjauksen yhteydessä tuottama ansiokas perusselvitys makasiinin kunnosta.

Tavoitteena on julkaista tällä sivulla myös sellainen näyttelyihin toimitettu teksti, jota ei ole tarkoitus julkaista muulla tavalla.

Seura ottaa mielellään vastaan tekstejä tai tietoa, mistä löytyy sellaista materiaalia, mikä voitaisiin julkaista sivulla.

Perinne talteen ja esille -PowerPoint-esitys PDF-muodossa (5 MB): sisältää kuva-aineistoa mm. Kivimakasiinin korjaamisesta.