la 11.8. 9:00 – 14:00 Wirmo-Seura laurin markkinoilla
<Wirmo-Seura Ry:llä on Laurin markkinoiden aikaan torilla monipuolista ohjelmaa.
mm.
Sini Palokangas kumppaneineen esiintyy.
Kepparikilpailut
Maalaisten tori, paikallisia yhdistyksiä...
Lisäksi:
Wirmo-Seura Ry myy omia tuotteitaan:
mm. kotiseutufilmejä, kahvia ja pullaa ja suosittuja Mynämäki pipareita.

Kivimakasiinilla on esillä Vakku ry:n taiteilijoiden maalauksia.

Tiedustelut:
050 0594659/ Pekka Laaksonen
050 5660677/ Marja Virpi

Kotiseututietoa

Seura kerää ja julkaisee kotiseututietoa erilaisissa muodoissa. Tälle sivustolle pyritään keräämään sellainen aineisto, joka joko on julkaistu aikaisemmin jossakin muualla tai jota ei ole tarkoitus muuten julkaista. Seuran hankkeissa tuottamat, merkittävimmät tietokokonaisuudet ovat Mynämäen muinaisrantoja esittelevät kartat ja paikannimitiedosto (toistaiseksi vain luvan varaisessa käytössä). Laaja aineisto on myös Turun ammattikorkeakoulun Mynämäen perinnerakentamisen yksikön kivimakasiinin korjauksen yhteydessä tuottama ansiokas perusselvitys makasiinin kunnosta.

Tavoitteena on julkaista tällä sivulla myös sellainen näyttelyihin toimitettu teksti, jota ei ole tarkoitus julkaista muulla tavalla.

Seura ottaa mielellään vastaan tekstejä tai tietoa, mistä löytyy sellaista materiaalia, mikä voitaisiin julkaista sivulla.

Perinne talteen ja esille -PowerPoint-esitys PDF-muodossa (5 MB): sisältää kuva-aineistoa mm. Kivimakasiinin korjaamisesta.