la 12. – ke 30.8. Wilho Sipilän Sali
1900-luvun pappilainteriööri
<Kulttuuritalo Vanha Yhteiskoulun yksi huone on sisustettu 1900-luvun alun pappilan salin interiööriksi.

Vuosina 1902-1917 Mynämäen Kirkkoherrana ja lääninrovastina, toimi Frans Wilho Sipilä. Tuona aikana he asuivat Mynämäen pappilassa.

Kulttuuritalo Vanha Yhteiskoulu
os. keskuskatu 19
23100 Mynämäki

Näyttely avoinna:
ma-to 12-19
pe 10-16
la 10-14
su suljettu

Vapaa pääsy

la 12. – ke 30.8. Pappila, Kirkko ja Maisema
Lauri Sipilä- Sulho Sipilä- Greta Hällfors-Sipilä
<Taidenäyttelyssä esillä Lauri Sipilän, Sulho Sipilä ja Greta Hällfors-Sipilän taideteoksia.

Paikkana Kulttuuritalo Vanha Yhteiskoulu ja Mynämen Kirjasto.

Näyttely avoinna:
ma-to 12-19
pe 10-16
la 10-14
su suljettu

Vapaa Pääsy

la 12.8. Wirmo-Seura Ry Laurin Markkinoilla
<Wirmo-Seura Ry:llä on Laurin markkinoiden aikaan torilla monipuolista ohjelmaa.

mm.

Maalaisten tori
Paikallisia yhdistyksiä

Lisäksi:
Wirmo-Seura Ry myy omia tuotteitaan:
mm. kotiseutufilmejä, kahvia ja pullaa ja suosittuja Mynämäki pipareita.

Kivimakasiinilla on esillä Vaku:n taiteilijoiden viime talven aikana tehtyjä maalauksia.

Varaa oma myyntipaikkasi:
050 0594659/ Pekka Laaksonen

Lastenkirppiksestä vastaa:
050 5660677/ Marja Virpi

su 13.8. 10:00 Kotiseutukirkko ja kirkkokahvit
<Aloitamme jumalanpalveluksella Mynämäen kirkossa klo:10:00.
Jumalanpalveluksen jälkeen siirrymme Kulttuuritalo Vanhaan Yhteiskouluun, jossa Wilho Sipilän salin esittely ja kirkkokahvit.

Tervetuloa!

Kotiseututietoa

Seura kerää ja julkaisee kotiseututietoa erilaisissa muodoissa. Tälle sivustolle pyritään keräämään sellainen aineisto, joka joko on julkaistu aikaisemmin jossakin muualla tai jota ei ole tarkoitus muuten julkaista. Seuran hankkeissa tuottamat, merkittävimmät tietokokonaisuudet ovat Mynämäen muinaisrantoja esittelevät kartat ja paikannimitiedosto (toistaiseksi vain luvan varaisessa käytössä). Laaja aineisto on myös Turun ammattikorkeakoulun Mynämäen perinnerakentamisen yksikön kivimakasiinin korjauksen yhteydessä tuottama ansiokas perusselvitys makasiinin kunnosta.

Tavoitteena on julkaista tällä sivulla myös sellainen näyttelyihin toimitettu teksti, jota ei ole tarkoitus julkaista muulla tavalla.

Seura ottaa mielellään vastaan tekstejä tai tietoa, mistä löytyy sellaista materiaalia, mikä voitaisiin julkaista sivulla.

Perinne talteen ja esille -PowerPoint-esitys PDF-muodossa (5 MB): sisältää kuva-aineistoa mm. Kivimakasiinin korjaamisesta.